Reviews

Op deze pagina vind je de reviews van onze klanten. Wil jij ook een review schrijven?

Reviews

naamsokken.nl
5.0
Gebaseerd op 45 beoordelingen
powered by Google
Chido Charimari
Chido Charimari
19:17 09 Dec 23
Vriendelijke heer met een leuk idee voor een cadeau
florence kok
florence kok
15:20 30 Nov 23
Vandaag in de leuke stand geweest op de winter fair. Ben 54 jaar. Heb ooit 1 sticker met mijn naam gevonden, dus ik riep heel enthousiast: als jij mijn naam hebt , koop ik alles.Heb maar snel : GRAPJE gezegd. Want hij had m!!! Wat ontzettend leuk. Echt super blij mee. Echt een aanrader.
Eveline van Oevelen
Eveline van Oevelen
12:58 29 Nov 23
Leuke sokken, veel soorten namen en leuke verkopers!
Rini Walravens
Rini Walravens
19:26 25 Nov 23
Vandaag in de Brabanthallen een verkooppunt genaamd NAAMSOKKEN ontdekt. Wat een leuke sokken. Praktisch alle namen waren er te koop. Vriendelijke meneer. Leuk voor Sinterklaas. Als toegift ook nog 2 Sint en Piet kaarten voor de achterkleinkinderen gekregen.
Richard Zonneveld
Richard Zonneveld
21:02 21 Nov 23
Mooie sokken en van goede kwaliteit.Snelle levering.Zeker een aanrader.
Koos Van den Bogaard
Koos Van den Bogaard
15:44 10 Sep 23
Los van de leuke en goede kwaliteit sokken, ging het even mis met postbezorging. Gelukkig kwam het bedrijf daar zélf achter en nam direct contact op en verzond de bestelde sokken opnieuw. Echt een heel fijne service. Een aanrader.
margriet vrolijk
margriet vrolijk
10:40 23 Apr 23
Deze naam sokken gegeven aan mijn man, heel leuk. Snel verstuurd met gratis wenskaart erbij! Zou ze zeker aanbevelen ;)
Kristie Spijkers - Horvers
Kristie Spijkers - Horvers
20:26 14 Mar 23
Vol trots sokken gekocht met de naam van mijn zoon. Ingepakt voor zijn verjaardag! Bij het uitpakken tot de ontdekking gekomen dat er 2 verschillende namen op staan. Topservice binnen 2 dagen nieuwe sokken met de juiste naam. Kind is heel blij.
Berend Veen
Berend Veen
14:04 04 Jan 23
Heel tevreden! Snel en efficiënt contact. Ik waardeer het ook dat er met me meegedacht word!
Melanie van der Heyden
Melanie van der Heyden
13:48 01 Jan 23
Erg leuk, sokken met je eigen naam erop! Ook ideaal als cadeau te geven!
Carla De Kerf
Carla De Kerf
10:02 31 Dec 22
Kraam met naamsokken sprong in ons oog op de kerstmarkt in Den Haag, waar wij vanuit België enkele dagen op vakantie waren. Zeer vriendelijke en hulpvolle bediening, en we kregen er ook nog kerstkaart en verpakking bovenop. Alsook korting omdat ik voor de ganse familie sokken kocht. Die waren héél blij, waardoor wij ook. Kortom, zéér tevreden over het totaal plaatje : prijs, kwaliteit, bediening en natuurlijk de looks. Aanrader !
xkimberleyx13
xkimberleyx13
14:15 23 Dec 22
1 paar sokken besteld. Kwamen al na 3 dagen binnen, tijdens de drukke december periode! De sokken zijn erg mooi en voor zover ik kan oordelen van goede kwaliteit. Ook vind ik de prijs erg meevallen voor deze leuke sokken. Ik ben erg tevreden.
Doriana Helmich
Doriana Helmich
11:49 25 Nov 22
Echt hele mooie kwaliteit en zo handig met de namen van mn kinderen erop om sokken bij elkaar te vinden. En de teksten zijn te leuk. Raad ze iedereen aan! Superleuk kado om te krijgen en te geven. Heb er al weer heel wat ingekocht voor de december kadootjesmaand.
Edward
Edward
06:09 14 Jul 22
Heb mijn vader met vaderdag 2 paar sokken gegeven, een paar met zijn naam erop en op de ander paar sokken stond Ouwe sok.. hij was er héél blij mee en ze zitten nog fijn ook zij hij.. super leuk cadeautje om te geven of te krijgen.
Martien Vermeulen
Martien Vermeulen
20:42 13 Jul 22
Leuke en fijne sokken die naamsokken, ik kocht ze al een aantal jaren op een kerstmarkt, nu gelukkig ook via de webshop te koop. Leuk om cadeau te geven en te krijgen.Zeker een aanrader ook voor de feestdagen voor in de schoen of onder de boom.
luna mewissen
luna mewissen
19:32 13 Jul 22
Super leuk cadeau om te krijgen en de sokken zijn echt van een hele goede kwaliteit. En ze worden ook nog eens snel geleverd.
Cor van den Bogaard
Cor van den Bogaard
09:57 11 Jul 22
Super leuk cadeau om te geven, aantal keren naamsokken gekocht, worden altijd keurig afgeleverd. Heel persoonlijk cadeau en ontvangers zijn heel erg verrast en vinden het geweldig.
M. Duchatteau
M. Duchatteau
09:29 09 Jul 22
Deze sokken voor de kinderen en kleinkinderen gekocht met kerst was een succes leuke teksten goede kwaliteit snelle bezorging één aanrader
Patricia Machielse
Patricia Machielse
10:30 29 Jun 22
Hét kado om iemand iets te geven wat persoonlijk is, niet duur en van goede kwaliteit. Nog leuker om te krijgen 😃Ik weet wel wat ik de volgende keer geef als ik een kleinigheidje mee wil nemen.
Jan Timmer
Jan Timmer
08:42 28 Jun 22
Goede pasvorm, zitten lekker en prettig om mee te lopen en dat met je naam erop, kan niet beter.
Marco van der Plas
Marco van der Plas
07:26 09 Jun 22
Snelle en correcte levering en bovenal bijzonder goede kwaliteit sokken.Ook erg leuk om iemand ermee te verassen.
Laura van der Plas
Laura van der Plas
06:51 09 Jun 22
Leuk om cadeau te geven, de mensen die ik ze geef zijn erg enthousiast!
Brian Florea
Brian Florea
07:13 20 Dec 21
Erg leuk om te krijgen! Een persoonlijk cadeau ontvangen maakt het net iets specialer. Ze verkopen ook sokken met leuke teksten.
Volgende beoordelingen
js_loader